Blättern nach links
Gäste- und Veranstaltungszentrum
Büsum | 2019
After 30 years, the guest and event centre on the southern beach of the North Sea bath Büsum needed renovation on many levels. The building, completed in 1982, no longer met the functional, operational or design requirements.

In order to be able to offer guests an attractive stay tailored to today's standards and needs, the municipality of Büsum awarded the contract for a preliminary investigation and design study including cost estimate in 2015. The study should serve as a basis for further measures and provide a clear basis for further political and financial decisions. There were also plans to expand the quality of the services offered, which will be adapted to local weather conditions, in order to be able to offer tourists alternatives even in bad weather. According to the preliminary investigation, modernisation and structural extension of the building as well as redesigning the functional rooms and ensuring barrier-free access were on the agenda. Not only structural changes within the building were made, also the outside surfaces were arranged again, in order to become an attractive situation on high level.

Client: Gemeinde Büsum

Awards:
- ADAC-Tourismuspreis 2019 | Nomination
Blättern nach rechts